SoDigital: поредица от срещи за дигитални номади и дигитaлни умения

Напоследък все по-често ми задават въпросите “Какво е това дигитален номад?” и “Как така мога да работя отвсякъде?”. Поне в Европа за много хора тези възможности и този различен и новаторски начин на живот е трудно постижим. Основно, защото нямат достатъчно примери около себе си. И на второ място, защото нямат достатъчно информация.

С екипа на SOHO решихме, че ще е полезно и интересно да организираме няколко събития, на които да споделя опит и информация по темите за location independent work, digital nomadism и инструменти за използването на социалните мрежи за намиране на нови възможности и адекватно за 2016-та поведение онлайн.

Събитията са подходящи за хора, които искат да въведат иновация в ежедневието си, да се присъединят към вълната от хора, които предпочитат да са независими; както и всички, които имат нужда да позиционират свой проект или бизнес в социалните мрежи.

SoDIGITAL: 01 каква е разликата между дигиталния номадизъм и работа от разстояние

SoDIGITAL: 1 – Каква е разликата между дигиталния номад и човекът, който работи от разстояние; 21 март, 19:00 ч в SOHO

На първото събитие ще обсъдим какво означават тези две неща и къде се застъпват. Също така ще видим примери за хора, които пътуват и работят; както и ще обсъдим какви професии могат да се практикуват от различни локации. Ще дадем идеи и как можете да започнете и вие самите да работите от разстояние.

Можете да се запишете тук.

SoDIGITAL: Skills & tools of digital nomadism

SoDIGITAL: 2 – Какви умения и инструменти са ви нужни, за да бъдете дигитален номад; 28 март, 19:00 ч. в SOHO

На втората ни среща ще разгледаме какви умения са нужни, за да пътувате и работите от различни места. Ще минем през една камара инструменти и приложения, които ще са ви супер полезни. Ще си тръгнете и със статии и информация за този начин на живот; както и с места, откъдето да научите повече и да дълбаете в тази тема.

Можете да се запишете тук.

SoDigital 3 - how to define which social media channels to use

SoDIGITAL: 3 – Как да решим в кои социални мрежи да сме активни; 11. април, 18:00 ч. в SOHO

Продължаваме с две работилници на тема социални мрежи и как да ги използваме по-добре. На първата ще разгледаме казуси и ще изберем кои социални мрежи са най-подходящи за дадения казус (таргет група от хора). Минавайки през процеса на взимане на решение, ще ви запознаем с бърза и ефективна техника за избор и фокус върху определени платформи.

Научете как да се запишете тук.

SoDigital 4 - how to manage your social media accounts in a better way

SoDIGITAL: 04 – Как да управляваме акаунтите си бързо, ефективно и креативно; 18 април, 18:00 ч в SOHO

На втората работилница, отново чрез разглеждане на казус и работа по него, ще разберем как да комуникираме с нашите клиенти и таргет групи по-добре; кога да изпращаме послания до тях и под каква форма да са те. Ще дадем идеи и материали за по-добро позициониране на бранда ви онлайн.

Вижте как да се запишете тук. 

Why not join the conversation?